6 Ekim 2016 Perşembe

6. Balkan Bus buluşmasından kareler. Langadas/Selanik..


6. Balkan Bus buluşması bu sene Selanik yakınlarında bulunan Langadas kasabasında yapıldı. Malum, buluşma yaz tatilinin ortasına denk gelince Türk ekibin çoğu farklı rotalardan gelerek kamp alanında buluştu. Bir grup Halkidiki'de deniz ve güneşin keyfini sürerken diğer bir grup Volos hattında yollardaydı. Birlikte çok eğlenceli günler geçirdik. Vasco The Patch konseri müthişti. Birlikte yenen yemekler, termal havuz, teneke tavandandan Westfalia üretim t2, Subaru EJ 25 bloğun başka bir Westiye kusursuz montajı, Syncro çekme yarışmamız, yeni fikirlerle güzel hatıralar biriktirerek yurda döndük..





Su soğutmalı EJ 25.














Atatürk'ün yazları dayısının yanına çalışmaya gittiği çiftlik burası. Malesef arazi atıl bir şekilde duruyor. Herhangi bir anıt v.s. yok. Ekip olarak etraftan topladığımız taşlarla oraya somut bir iz koymaya çalışsak ta şu an orada olmadığını bilmek üzücü..


Yunanlı dostlarımızın, önderimiz Atatürk'ün büyüdüğü kasabayı görmezden gelmesi ise hiç hoş bir süpriz değildi..


Yerlere çöp atmayın tabelası ise konuyu özetliyor. Tamam Türk halkını sevmiyorsunuz da bu tabela neyin nesi?
Bir kaç arkadaş aynı konunun Türkiye topraklarında olması durumunda, davranış şeklinin ne olacağı konusuna kafa yordu.. Sonuç aynısıydı herhalde..




Teneke tavan için süper bir yatak çözümü. Tek problem toplanınca yeteri kadar küçülmemesi..






All you need is LOVE..


Military device..






Sahibi, içinde altı kişi kaldıklarını söyleyince inanmamıştım ama yaklaşıp inceleyince hayret ettim. Konunun tek anlamı var benim için, yapmayı ne kadar istediğin..






Gerçek rusty bus..

Şahsen kamptan erken ayrılmama rağmen bir çok arkadaş tatiline başka güzergahlarda devam etti. Sondan bir önceki gün ise katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtıldı. En eski araç, en uzak yoldan gelen araç, sahibiyle en uzun yaşamış araç v.s. Ama Vkod üyesi bir abimizin kamp alanı yakınlarında yanan motorunu bir başka Yunan arkadaşın yenisiyle değiştirmeyi kabul etmesi, atılmış dostluk adımlarının en özeliydi.

 Genel olarak insanların frekansları çok yüksekti. Güzel olan her şeyin çabuk bittiği gibi bu kampta aklımda süper kareler bırakarak sona erdi. 2017 Bus buluşması (Bulgaristan) ve malum olaylardan gerçekleştiremediğim büyük Avrupa turu için çalışmalara şimdiden başladım..

Vasco The Patch vw bus parçası:
https://www.youtube.com/watch?v=p1qEAxqPNEU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder